Ifmis® (Institute for micronutritients in sports) behoort tot de Hepart Group AG in Kreuzlingen, Zwitserland.

 


 

Hepart is al ruim 30 jaar toonaangevend in onderzoek, analyse en inzetbaarheid van hoogwaardige, gepersonaliseerde, microvoedingsstoffen. Tot de Hepart Group behoren ook: Fachkurhaus Seeblick in Berlingen (CH), het IABC®(Laboratorium), SalusMed® en andere vooruitstrevende concepten voor preventie en herstel van gezondheid en vitaliteit. 

Om de veeleisende (top)sporter extra te kunnen ondersteunen, heeft de Hepart Group Ifmis® opgericht en hierin alle kennis en expertise samengebundeld. Ifmis® is gespecialiseerd in het verbeteren en versterken van de microvoedingsstoffenbalans van (top)sporters. Hierbij wordt nauw samengewerkt met  (internationale) wetenschappers op het gebied van voeding en sportprestaties.
 

 

Voor wie:

Focus, ambitie, wilskracht, doorzettingsvermogen en passie zijn de sleutelwoorden voor grootse sportprestaties. Maar aan de basis ligt altijd een gericht en uitgewogen voedingsplan. Hoe goed en doordacht zo’n voedingsplan vaak ook is, toch blijkt uit eenduidige studies en onderzoeken dat de meeste (top)sporters een tekort hebben aan belangrijke microvoedingsstoffen (eiwitten, mineralen, spoorelementen, aminozuren, vitamines, bouwstoffen en plantextracten, ballaststoffen). Enerzijds door de fysieke inspanning en overvloedige transpiratie, anderzijds doordat de voedingswaarde van de tegenwoordig verkrijgbare macrovoeding  sterk is verarmd. Een structureel tekort aan microvoedingsstoffen verstoort de biochemie van het menselijk lichaam. Op de lange termijn leidt deze disbalans tot prestatieterugval, grotere blessuregevoeligheid, slechtere regeneratie en verzwakking van het immuunsysteem. 

 

Voor uw op maat bereide microvoedingsstoffen