Neem gerust contact met ons op!

 


 

Ifmis® behoort tot de Hepart Group in Zwitserland en heeft daarmee toegang tot alle relevante databanken en wetenschappelijke netwerken op het gebied van gerichte inzet van hoogwaardige microvoedingsstoffen door (top)sporters. Ifmis® werkt nauw samen met internationale kennisinstituten.

Alfred Gerits

 


 

Binnen de amateur- en topsport is er veel aandacht voor voeding. Macrovoeding (o.a.: vetten, koolhydraten, eiwitten) levert de noodzakelijke energie om te kunnen presteren. Daarnaast leveren de macrovoedingsstoffen een relevante bijdrage aan een snel en goed herstel na lichamelijke en mentale inspanning. De noodzakelijke toevoer van hoogwaardige microvoedingsstoffen (o.a.: vitamines, aminozuren, spoorelementen, bouwstoffen, plantextracten, mineralen), komt deels uit de macrovoeding. Om op (top) niveau te kunnen presteren levert macrovoeding echter te weinig of te weinig gebalanceerde microvoeding. Een tekort aan macrovoeding merken we direct aan een gevoel van honger, een tekort of disbalans in de microvoedingsstoffen huishouding wordt pas opgemerkt bij prestatie terugval, verhoogd blessure risico en langere hersteltijden.

 

“Metablolic-tuning” is het analyseren en vervolgens optimaliseren van de individuele stofwisseling. Ik ben er de afgelopen jaren van overtuigd geraakt dat deze aanpak het verschil kan maken. Vergelijk het met brandstof voor de auto; hoogwaardige toevoegingen/additieven aan de brandstof bepalen het energie verbruik, de prestatie en de belasting voor de motor. De HCK® individueel samengestelde microvoedingsstoffen optimaliseren het metabole systeem op unieke wijze en worden precies op uw behoefte samengesteld en bereid. Ik ben blij de hoogstaande ervaring en expertise op het gebied van “metabolic-tuning” te hebben mogen leren van internationale specialisten op dit gebied.

 

Graag delen wij deze kennis met u, om zo onze bijdrage te leveren aan uw duurzame prestaties.

 

Met vriendelijke groet,