De unieke HCK® microvoedingsstoffen

 


 

Na een zorgvuldige analyse van uw persoonlijke biochemie worden in Zwitserland de HCK® microvoedingsstoffen individueel en naar recept voor u bereid. Dit gebeurt onder de strengste Zwitserse wet- en regelgeving (o.a. GMP) en op basis van ruim 30 jaar kennis en ervaring. 

HCK® staat voor Hydro Cell Key, een gepatenteerde productiemethode die garandeert dat de microvoedingsstoffen, verwekt in een biomatrix, gereguleerd over langere tijd aan het lichaam worden afgegeven.
 

Door de hoge bio-beschikbaarheid van de unieke biomatrix is de opname van de voedingsstoffen onder alle omstandigheden zeker gesteld. De plantaardige drager (galactomannaan) is bovendien een effectieve ballaststof. Ballaststoffen zijn noodzakelijk om via de darmen toxines (gifstoffen) af te voeren en de stofwisseling in balans te houden.

 


 

Individuele microvoedingsstoffen voor (top)prestaties

Hedendaagse voeding, (over)belasting door inspanning (zowel fysiek als mentaal), te korte herstelmomenten en degeneratieve processen putten de microvoedingsstoffen en de lichamelijke reserves uit. Door deze roofbouw ontstaat een biochemische disbalans in het lichaam die op den duur leidt tot prestatievermindering, hogere blessuregevoeligheid, verzwakking van het immuunsysteem en/of  verlies van levenslust. Excessief verlies van mineralen door transpiratie is een van de voornaamste redenen voor spierkramp en blessures tijdens sport.

 

Macrovoeding is de belangrijkste bron van energie. Hieruit worden  de essentiële microvoedingsstoffen opgenomen (vitamines, mineralen, spoorelementen, aminozuren, plantextracten, bouwstoffen). De afgelopen 25 jaar is de voedingswaarde van de macrovoeding echter gehalveerd. Daarmee is ook de inname van essentiële microvoedingsstoffen verlaagd. In een goed persoonlijke voedingsplan mag een uitgebreide aanvulling van hoogwaardige microvoedingsstoffen niet ontbreken. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan optimale prestaties en helpen blessures te voorkomen. De geïndividualiseerde HCK® microvoedingsstoffen kunnen in elk voedingsplan worden geïntegreerd. De samenstelling is specialistenwerk. Wij zijn u graag van dienst.

 

Perfect te integreren in elk voedingsplan