Referenties

 


 

 

Arjan Elferink (NL).

Marathonschaatser en Wielrenner

Al ruim 25 jaar is hij actief op nationaal niveau in de schaatssport en wielersport. Hij leerde het schaatsen op een bevroren ondergelopen weiland achter de boerderij van zijn ouders in Twente. Enthousiast over deze mooie sport begon hij als tiener met langebaanschaatsen en rook op zijn 23e aan de nationale schaatstop. Later is de overstap gemaakt naar wielrennen bij de amateurs. Daar won hij 3 nationale wielerklassiekers. Op 35-jarige leeftijd maakte hij zijn rentree in het wedstrijdschaatsen, nu weliswaar in de marathon. Het loon naar werken is dan eindelijk daar, in de laatste drie schaatsseizoenen heeft hij alle nationale schaatstitels gewonnen. Op zijn 40e en 41e levensjaar wordt Arjan Nationaal Kampioen bij het NK Marathonschaatsen en Open NK Marathonschaatsen voor Masters. Tevens zijn de afgelopen drie jaar de titels bij het NK Allround schaatsen voor Masters binnengehaald. Omdat elk jaar topprestaties leveren zwaar weegt op het lijf en geest, wil hij zijn voordeel halen uit op maat samengestelde HCK microvoedingstoffen. Een test is uitgevoerd, waarbij een 24uurs hartslag ritme meting en uitgebreid bloedonderzoek inzicht hebben gegeven in tekortkomingen. HCK gaat dat aanvullen, zodat zijn lijf en geest bestand blijft tegen de zware sportbelasting in de zomer en winter.

 

 


 

 

Stefan Kraft (A) Winnaar vier-Schanzen toernooi 2014-2015

(skispringen)

Stefan Kraft: ‘Kwalitatief goede slaap is voor een sporter van groot belang. Gelukkig sliep ik goed, maar uit de 24-uurs hart-ritme-variatie meting bleek dat er gedurende het slaapproces nog ruimte was voor verbetering.  In mijn persoonlijke HCK® microvoedingsstoffenrecept is daarmee rekening gehouden, en met succes. Ik voelde me al vrij snel meer in balans en merkte een duidelijke verbetering in vitaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat mijn persoonlijke HCK® mix een belangrijke bijdrage heeft geleverd om het WorldCup seizoen (meer dan vier maanden) zonder gezondheids­problemen te volbrengen. Ik was topfit, dé voorwaarde voor succes.  De HCK® microvoedingsstoffen vormen voor mij een uitgebalanceerde basis. Ik wil in de toekomst niet meer zonder.’

 

Bron: Salusmed/Hepart AG/Meine Gesundheit.

 

 


 

 

Lisa Brennauer (D)

Wereldkampioen (junioren) tijdrijden

Wereldkampioene ploegentijdrit 2013/2014/2015 (Specialized-Lulelemon/Veloce-SRAM) 8e/16e tijdens tijd- en wegrit 2016 tijdens Olympische spelen 2016 Rio de Janeiro.

‘Ik train doelgericht en heb een sterke mentale instelling. De HCK® microvoedingsstoffen vullen mijn gezonde voeding goed aan, zodat ik zonder ziek te worden mijn lichaam kan belasten.  Via mijn toenmalige profteam ben ik met de HCK® microvoedingsstoffen in aanraking gekomen. Ik heb er veel baat bij: ik voel me beter en ben zelden verkouden. En dat komt mijn prestaties ten goede. De individuele samenstelling en het makkelijke gebruik waren voor mij belangrijk bij de keuze. Het granulaat hoeft alleen ‘s ochtends en ‘s avonds ingenomen te worden en niet op verschillende tijdstippen gedurende de dag. De HCK® microvoedingsstoffen worden bovendien regelmatig gecontroleerd door de Deutsche Sport Hochschule Köln, verontreiniging  is dan ook uitgesloten. Een topsporter moet op een product kunnen vertrouwen. Ook daarom heb ik gekozen voor HCK®.’

 

Bron: Salusmed/Hepart AG/Meine Gesundheit.

 

 


 

 

Dominik Spycher (CH)

Triatlon en gigatlon

‘Triatlon en gigatlon zijn inmiddels niet alleen mijn hobby meer, maar veel meer nog mijn levensfilosofie. Deze sport is lifestyle! Beweging in de natuur, ontmoetingen met andere sporters en het zien van de dier- en plantenwereld geeft mij veel energie. Een leven zonder deze sport is voor mij moeilijk meer voor te stellen. Omdat een evenwichtige en hoogwaardige voeding met voldoende herstelmomenten er vaak bij inschiet, was ik op zoek naar een verantwoorde aanvulling die mijn sportieve prestaties ondersteunt. Een extra puzzelstukje op weg naar nog meer sportief succes. Dit heb ik gevonden in de HCK® microvoedingsstoffen op maat. Dit kwaliteitsproduct brengt mijn microvoedingsstoffenhuishouding in balans. Naast de HCK® microvoedingsstoffen gebruik ik ook de Omega 3 visolie en Q Force capsules van Provisan®. De producten en het SalusSport Concept hebben mij echt overtuigd.’ 

 

Bron: Salusmed/Hepart AG/Meine Gesundheit.

 

 


 

 

Chris van der Vegt (NL)

Marathon schaatser

Chris is zich pas op latere leeftijd, hij was toen 40 jaar, intensief gaan toeleggen op marathonschaatsen. Als “oudere” sporter realiseert Chris zich goed dat een goede balans en toevoer van microvoedingsstoffen belangrijk is om te kunnen presteren en vooral om na inspanning goed en snel te kunnen herstellen.
“Ik ben blij met de  HCK® microvoedingsstoffen op maat bekend te zijn geworden en de verschillende bloedonderzoeken samen met de 24-uurs hart ritme variatie meting hebben mij een duidelijk beeld gegeven waar nog verbeteringspotentieel voorhanden is om langer en beter te blijven presteren in een optimale gezondheid”
Chris schaatst nu zeven jaar marathons in het master 1 peloton, met diverse eindoverwinningen. Beste klassering op het NK tot nu toe was een zevende plaats. Komend seizoen is het doel om met de ploeg zoveel mogelijk regiomarathons te kunnen winnen.
“Om in het schaatsmarathonseizoen in optimale conditie te zijn train ik in de zomer intensief op de fiets en rijd ik wedstrijden.”

 

 


 

 

Jeroen Sienot (NL)

Marathon schaatser

Jeroen Sienot, geboren 10.01.1977, is een succesvolle Nederlandse marathon schaatser die verschillende Regionale en lokale overwinningen op zijn naam wist te schrijven. Vanaf het winterseizoen 2017 rijdt Jeroen bij de landelijke masters. Een logisch vervolg van zijn succesvolle periode bij de landelijke B-rijders (Skeelers).
Gedurende de zomerperiode is de racefiets zijn trouwe metgezel om de nodige duurtraining op te doen. “Om zo goed mogelijk te presteren en in vorm te blijven is naast trainen ook rust belangrijk en een evenwichtige voeding aangevuld met microvoedingsstoffen. Ik hoop dit jaar mijn voordeel te gaan doen met de speciaal voor mij op maat samengestelde HCK® microvoedingsstoffen. Uitgebreide en specifiek afgestemde bloedwaardes (IABC) en een 24-uurs Hart Ritme Variatie Meting hebben mij inzicht gegeven in mijn verbeterpotentieel, maar ook in de risico’s. Ik ga de voor mij samengestelde HCK® microvoedingsstoffen dan ook strikt inpassen in mijn dagelijkse structuur.”

 

 


 

 

 

Prof. dr. Elmar Wienecke, sportwetenschapper.

‘Onze cliënten zijn enthousiast.’

Prof. dr. Elmar Wienecke (Sportwetenschapper), Voetbal Bundes liga-Licentiehouder, schrijver van verschillende boeken en oprichter van Saluto, centrum voor gezondheid en fitness in het Gerry Weber Stadion in Duitsland: ‘Wij houden ons al ruim 18 jaar bezig met optimale microvoedingsstoffenconcentraties bij (top)sporters, managers en mensen met zeer uiteenlopende gezondheidsklachten. In totaal hebben we 28.900 mensen van ‘kop tot teen’ onderzocht. Op basis van onze speciaal ontwikkelde cellulaire microvoedingsstoffenanalyse  (vitaminen, mineralen en spoorelementen) hebben we, zelfs bij optimale voedingspatronen, opmerkelijke tekorten vastgesteld. Deze leiden in veel gevallen tot klachten, zowel bij sporters als bij inactieve mensen. Tekorten worden door routine bloedonderzoeken pas te laat opgemerkt. Met de HCK® microvoedingsstoffen hebben we buitengewone successen bereikt bij sporters. Er bestaat wereldwijd geen beter alternatief om tot individueel samengestelde microvoedingsstoffen te komen. Onze cliënten zijn enthousiast over de verbeterde prestaties en verhoogde concentratie.’

 

Bron: Salusmed/Hepart AG/Meine Gesundheit.

 

 


(SalusSport® is evenals Ifmis®  een concept van de Hepart® Group uit Zwitserland)