Analyse van de optimale samenstelling microvoedingsstoffen

 


 

Het verbruik van en de behoefte aan microvoedingsstoffen verschilt per individu. Bij (top) sporters luistert dit nog nauwkeuriger en dient gedifferentieerd geanalyseerd te worden. Zo zijn onder meer het type sport, de trainingsfrequentie, persoonlijke constitutie, voedingsplan en ambities van belang bij het samenstellen van de HCK® microvoedingsstoffen op maat en specifieke behoefte.

Om uw individuele recept specifiek op uw situatie te kunnen afstemmen, maken wij gebruik van bewezen analysetechnieken en een uitgebreide database met belangrijke vergelijkingsinformatie.

 


 

Database

Een uitgebreide database met een veelvoud aan jarenlang verzamelde analysedata geeft ons inzicht in de behoefte aan microvoedingsstoffen voor (top)sporters. De database is gedetailleerd en gedifferentieerd opgebouwd. Zo wordt inzicht verkregen in verschillen in leeftijd, geslacht, type sport, aantal trainingsuren, leeftijd, geslacht, voedingsplan en alle andere voor uw situatie relevante parameters.

 

Uitgebreide database met bloedwaardes

 


 

HRV meting (Hart-Ritme-Variatie meting)

De 24 uurs hart-ritme-variatie meting geeft inzicht in de werking van het autonome zenuwstelsel (sympathisch, parasympathisch en enterisch).  Uit de analyse blijkt de mate van balans en energie van lichaam en geest. Ook de kwaliteit van de regeneratiefases wordt gedetailleerd  in kaart gebracht. De manier van meten geeft zowel inzicht in de actuele status als in de meer structurele situatie alsook in de functionele capaciteit. Uit de analyse kunnen we ook afleiden of het lichaam te veel wordt uitgeput of dat het binnen de kaders van de activiteiten nog steeds in staat is te regenereren en de energieniveau voldoende is om het prestatiepijl niet wordt ondermijnt.

 

24 Uurs HRV meting (autonome zenuwstelsel)